Sakderenge nyuwun ngapunten om admin nek postingan kulo mlenceng,,,,,iki judule…

Sakderenge nyuwun ngapunten om admin nek postingan kulo mlenceng,,,,,iki judule karo curhat tp ojo d bully yo lurrrr,,,,,critane kulo niku sek nunggu anak kulo ajeng operasi ten RSUD prambanan,lha nek pikirane kemrungsung tur kesusu jenenge wong wedok montang manting dewe,,,,,motor tak parkir helm nggih kulo tinggal ten motor,wong pikir kulo enten tukang parkir kaleh satpam e…..lha gandrikkk esuk iki mau rep mulih kok helm wz bablas,tukang parkir d takoni malah ganti nyalahke aq,satpame y tunggalane…..iki pengalamanq lurrr,ojo nganti ono korban liyane…trus mbuh cp sik jpuk helm q tak dongakke rejeki ne lancar ben nek pengen helm apik iso tumbas dwe ra jpuk gone koncone…..nuwun om admin

Tinggalkan komentar anda